BLU’S PRIVATLIVSPOLITIK

Du efterlader personlige oplysninger, når du besøger vores hjemmeside og bruger hjemmesidens forskellige tjenester. Formålet med BLU’s persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler og anvender de personoplysninger du efterlader dig, når du besøger BLU’s hjemmeside. I vores privatlivspolitik kan du læse, hvordan vi håndterer de oplysninger, vi kommer i besiddelse af.

 

1. Indledning

I henhold til persondatalovgivningen er vi forpligtede til at informere dig om, hvordan vi behandler dine personoplysninger. Vi indhenter og behandler personlige oplysninger fra dig i følgende tilfælde:

  • Når du registrerer dig på vores hjemmeside
  • Når du skriver eller sender materiale til os
  • Når du tilmelder dig en casting hos os
  • Når du deltager i en produktion hos os
  • Når du ansættes hos os

 

2. Typer af personoplysninger og formål

Når du deltager i casting, deltager i en produktion eller bliver ansat hos Blu, indsamler og behandler vi følgende personoplysninger om dig:

  • Dit navn og adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer
  • Din fødselsdato
  • Dit cpr.nr., hvis du skal have udbetalt løn eller honorar
  • Andre oplysninger (herunder fotos og videoer) som du vælger at give os

 

De formål, som vi indsamler og behandler oplysningerne til, er følgende:

  • For at vi kan identificere dig som deltager i castingen og din eventuelle deltagelse i en Blu
    produktion.
  • For at vi kan vurdere, om du skal deltage i en Blu produktion eller ansættes hos Blu.
  • For at vi kan kontakte dig i tilfælde af, at du går videre i castingprocessen.
  • For at vi kan identificere og overholde den aftale, der er indgået med dig.
  • For at vi kan kontakte dig i forbindelse med eventuel casting til andre Blu produktioner.
  • Verificering af, at du lever op til minimumsalderen for deltagelse i castingen.
  • Overholdelse af gældende lovgivning (fx EU’s
  • Databeskyttelsesforordning) og andre legitime
    formål.

Vi behandler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at opfylde ovenstående formål.

 

3. Det juridiske grundlag for indsamling og behandling af personoplysningerne

Det juridiske grundlag for vores indsamling og behandling af dine personoplysninger er, at du enten har givet dit samtykke til behandling af oplysningerne eller at indsamling og behandling heraf er nødvendige for, at vi kan indgå og overholde en aftale med dig.

 

4. Sikkerhed
Ifølge lovgivningen skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på servere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

 

5. Frivillighed
Når vi indsamler personoplysninger direkte fra dig, giver du os personoplysningerne frivilligt.

 

6. Overførsel af personoplysninger
Blu kan i visse tilfælde overføre eller dele dine personoplysninger til andre, f.eks. tv-stationer, som Blu producerer programmer til, til revisorer og advokater som rådgiver Blu, til databehandlere, såsom itleverandører og i øvrigt såfremt dette er nødvendigt i henhold til lovgivning eller offentlige myndigheders forlangende.

De afgivne personoplysninger vil ikke blive overført til lande uden for EU/EØS eller til lande som ikke er
godkendt af EU Kommissionen med samme sikkerhedsniveau som i EU.

 

7. Opbevaringsperiode
Vi opbevarer personoplysninger om dig, så længe vi har behov for at varetage de overfor angivne formål.

 

8. Dine rettigheder
Du har – med lovens begrænsninger – visse rettigheder, herunder:

  • Retten til indsigt i dine personoplysninger
  • Retten til at få ændret ukorrekte personoplysninger
  • Retten til at få slettet personoplysninger
  • Retten til at få begrænset personoplysninger
  • Retten til at gøre indsigelse mod behandlingen af personoplysningerne
  • Du har også ret til at klage til en kompetent tilsynsmyndighed, herunder Datatilsynet.

 

9. Kontakt
Hvis du har spørgsmål vedrørende behandlingen af dine personoplysninger eller udnyttelsen af dine rettigheder, herunder hvis du ønsker at slette de personoplysninger du tidligere har afgivet er du velkommen til at kontakte Blu A/S på følgende måder:

 

Telefon: +45 32 64 82 00
Mail: persondata@blu.dk